Hoe omschrijf je een zwerfhond?

Zwerfhond is een dakloze hond of een hond die, op een plaats die geen deel uitmaakt van een ruimte die wordt bewoond door de eigenaar of door een andere persoon die voor hem zorgt, niet onder rechtstreeks toezicht staat van de eigenaar of van een andere persoon die voor hem zorgt. Het beschrijven van een hond kan een heel leuke schrijfoefening zijn. Bijna iedereen houdt van honden en dat komt altijd tot uiting in een opdracht over onze hondenvrienden. Er zijn 3 verschillende niveaus in dit bericht.

Niveau 1 is in basisEngels en gaat omhoog naar niveau 3, wat Intermediate English is. De rasters moeten naar beneden worden gelezen, maar het is misschien makkelijker om woorden die je nuttig vindt eruit te halen en ze door elkaar te halen voor je essay. Als je student bent, hoop ik dat dit je helpt bij je opdracht. God zegene voorlopig en wees voorzichtig.

Ik twijfel er niet aan dat ze, als ze de keuze zouden krijgen, er de voorkeur aan zouden geven dat ze er de voorkeur aan zouden geven dat ze zouden worden poten door een stel vreemden bij Crofts. Het moet zo vernederend zijn om uitgeroepen te worden tot beste hond van de wereld en om een kruimelig koekje en een grove bos bloemen te krijgen waar je niet eens op kunt plassen omdat ze in plastic gewikkeld zijn. Geef ze een gouden medaille, zeg ik, en vervloek de begrudgers. Honden willen geen ivoor—witte tanden en verzorgde nagels.

Ze willen diep, keelgerommel uitstralen en een gouden medaille vieren om hun eerste positie als toproofdier te vieren. Op een dag zal een genie een hondenvertaler uitvinden. NASA heeft het waarschijnlijk al, maar moet het voor de dolfijnen bewaren. Getagd met de beste beschrijvingen van honden, een hond beschrijven, een puppy beschrijven, gratis essay over een hond, grappig essay over honden.

Zwerfhonden zijn ook geen recent fenomeen. De oude Indiase tekst The Vedas adviseert om restjes te geven aan aaseters, waaronder zwerfhonden, als onderdeel van een goede huisbewoner. Een hond zonder huis is een voorbeeld van een hond die zou worden omschreven als een zwerfhond. Bovendien kunnen zwerfhonden een risico voor de volksgezondheid en veiligheid vormen voor gemeenschappen met een groot aantal zwerfhonden en zijn ze slecht voor het toerisme en de algemene perceptie van een gemeenschap en land.

Hoewel zwerfdieren een zwaarder leven leiden dan huisdieren, hebben zwerfdieren zich door de industriële revolutie aan snelwegen aangepast, alles, zegt Bhadra. In recente experimenten ontdekte ze dat de meeste zwerfhonden wisten waar ze moesten kijken als een mens naar een voorwerp wees, wat suggereert dat hun vermogen om mensen te lezen aangeboren is. In 2004 heeft de Turkse regering een wet aangenomen die lokale functionarissen verplicht zwerfhonden te rehabiliteren in plaats van te vernietigen. Dit heeft de behandeling van zwerfhonden tot een polariserend onderwerp gemaakt, waarbij sommige mensen de dieren op onmenselijke wijze doden, zegt Anindita Bhadra, gedragsdeskundige bij het Indian Institute of Science Education and Research Kolkata.

In de studie, gepubliceerd op 17 januari in het tijdschrift Frontiers in Psychology, benaderden Bhadra en collega's 160 eenzame zwerfhonden in verschillende Indiase steden. Het bestaan van zelfs enkele onverantwoordelijke hondenbezitters vereist dat de gemeenschap actie onderneemt, zoals de inspanningen die Zero Stray Pawject ondersteunt. In 2001 heeft een in India aangenomen wet die het doden van zwerfhonden illegaal maakt de problemen met straathonden verergerd, waardoor de populatie straathonden is toegenomen en het aantal gevallen van rabiës bij mensen is toegenomen. Een knop die je net op de grond vindt en die nergens thuis lijkt te horen, is een voorbeeld van een verdwaalde knop.

Straathonden kunnen zwerfhonden zijn, huisdieren die zijn afgedwaald of door hun baasjes in de steek zijn gelaten, of wilde dieren zijn die nooit in het bezit zijn geweest. Daarom is het cruciaal om meer te leren over zwerfhonden en hun gedrag om problemen met mensen op te lossen, zegt Bhadra, die de dieren al tien jaar bestudeert. De bevindingen van het onderzoek kunnen helpen volwassenen en kinderen die vaak gebeten en besmet zijn met hondsdolheid terwijl ze voedsel delen met zwerfhonden, voor te lichten hoe ze met hen moeten omgaan, wat leidt tot „een vreedzamere coëxistentie”, zegt ze.

Leave a Comment

All fileds with * are required