Kunnen zwerfhonden rauw vlees eten?

Rauw vlees bevat waarschijnlijk schadelijke bacteriën zoals Salmonella, Listeria, E. Door vlees op een veilige temperatuur te koken, worden die schadelijke bacteriën gedood. Door ongekookt vlees te voeren, is er een groter risico dat uw hond een door voedsel overgedragen ziekte of een andere bacteriële infectie krijgt. Ja, honden kunnen rauw vlees eten, maar we raden u aan om ervoor te zorgen dat uw dierenarts ook meedoet met de dieetverandering.

Er zijn ook heel wat dingen waar u op moet letten om uw huisdier gezond en gelukkig te houden en tegelijkertijd het risico op ziekte door een rauw dieet te verminderen. Hoewel het misschien een interessant idee lijkt om extra geld te besparen, is het voeren van rauw vlees aan honden niet veilig en kan dit een ernstig gezondheidsrisico vormen. Kibble is gereguleerd om uw hond een uitgebalanceerd dieet te geven, dus hij zou al die cruciale voedingsstoffen binnen moeten krijgen als hij het eet. Honden kunnen af en toe vis (zoals vis uit blik — sardines, tonijn of zalm) aangeboden krijgen, maar vis mag niet voortdurend worden gevoerd.

Dit soort voer komt steeds vaker voor en geeft uw hond de lekkere smaak van rauw voer en is dankzij het vriesdroogproces iets veiliger. Honden likken hun billen E, oli, honden eten vogelpoep en poep van paarden en andere herbivoren, allemaal met hun E. coli. Als het stuk besmet blijkt te zijn, verkleint het feit dat uw hond maar een kleine hoeveelheid heeft gegeten waarschijnlijk de kans dat hij ernstig ziek wordt.

Hoewel praten met uw eigen dierenarts die het reilen en zeilen van de geschiedenis van uw hond begrijpt waarschijnlijk ideaal is, is JustAnswer een goede reserveoptie. Hij at om de paar dagen een pond, altijd rauw, tot hij op een dag een ongeluk kreeg op de tegel en ik de loopdiarree zag. Een van de grootste risico's van rauwe voeding is dat veel mensen hun hond uiteindelijk een dieet geven dat niet goed is afgestemd op hun voedingsbehoeften. Er is echter nog steeds beperkt onderzoek om deze beweringen te ondersteunen, dus om dit met uw dierenarts te bespreken voordat u uw hond op een dieet zet, wordt ten zeerste aanbevolen.

Veel mensen werden verliefd op dit idee en begonnen hun hond dingen te geven zoals rauwe kippenvleugels en met vlees bedekte botten voor het avondeten (vaak samen met fruit en groenten). Vooral als u ze regelmatig gedenatureerd vlees geeft, bestaat de kans dat uw huisdieren op de lange termijn gezondheidsproblemen krijgen die in het begin onopgemerkt kunnen blijven. Het belangrijkste om uw hond een dieet te geven, is hem te voorzien van de juiste hoeveelheid voedingsstoffen die hij nodig heeft, wat een uitdaging kan zijn voor zelfgemaakte en rauwe diëten. Relatief gezien kunnen brokjes tot 7 uur in de maag van uw hond blijven zitten, wat leidt tot stinkende ontlasting en een slechte spijsvertering.

Ochoa, uw hond mag rauw vlees niet alleen eten in plaats van brokjes of ander commercieel verkrijgbaar hondenvoer. Een probleem, terwijl mijn Spaniel door brokjes een immuunziekte kreeg, op advies van een dierenarts heb ik haar op aanraden van een dierenarts veranderd op een rauw dieet dat ze binnen 3 maanden herstelde. %26 leefde een gezond leven tot 16 jaar. De kwaliteit van het vlees is een van de belangrijkste factoren om uw pup een uitgebalanceerd dieet te geven en de risico's van rauw voedsel te verminderen.

Leave a Comment

All fileds with * are required