That’s me, Cura. Een tijdje geleden was ik nog een zwerfpup. Samen met mijn vrienden trok ik door de straten van Willemstad. Ik heb geluk gehad, maar veel van ons lopen nog in barre omstandigheden rond.

 

Op het eerste gezicht lijkt Curaçao een oase van kleuren, mooie stranden en alleen maar lekker weer. Als je iets langer op het eiland komt, zoals Rossana, dan zie je pas hoe ik en mijn vrienden leven. Wij leven op straat, hebben geen eten of baasje die ons liefde geeft. Veel van ons waren er heel slecht aan toe. Zo belandde Pasja broodmager op de vuilnisbelt en moest Perla al haar kindjes laten inslapen. We hebben extreem treurige dingen meegemaakt en helaas gebeurt dat nog dagelijks. Samen met Rossana kunnen jullie ons helpen en het dierenleed op Curaçao stoppen. 

Op het eiland kunnen slechts een paar van ons elke dag gered  worden. Met het oprichten van het Kluivert Dog Rescue Center kunnen ze het welzijn van verwaarloosde honden grootser gaan aanpakken. Een waanzinnige mooie mogelijkheid om de komende 20 jaar het leed op het eiland te stoppen. Het probleem is op dit moment enorm groot en kan niet meer wachten. Help jij ons?

 THAT'S ME, 

 A LUCKY ONE 

SPONSOREN

Wulterkens customized wear logo Kluivert
Dierenlot

BANKREKENINGNUMMER DIERENLOT

NL89INGB0006878725 t.n.v Stichting Dierenlot

t.b.v 'Kluivert Dog Rescue Center'

BANKREKENINGNUMMER BANCO DI CARIBE CURACAO

328865.01 t.n.v. KLUIVERT DOG RESCUE

Blue Bay Resort BR-31, Willemstad Curacao

©2018 by Kluivert Dog Rescue Center - all rights reserved