Welk karakter van bungo stray dogs?

Kenji Miyazawa · Edgar Allan Poe · Kyūsaku Yumeno · Ango Sakaguchi Hier staan alle personages uit de serie. Atsushi Nakajima is de hoofdpersoon in het verhaal van Bungou Stray Dogs. De verhaallijn kent verschillende wendingen en wat normaal lijkt, blijkt het tegenovergestelde te zijn. Allereerst een persoon (Osamu Dazai) die blijkbaar een einde aan zijn leven maakt door een zelfmoordpoging, maar Atsushi redt hem.

Beide samenzijn bespreken de hardheid van het leven. Aan de ene kant moet Atsushi zijn enige huis (een weeshuis) verlaten vanwege zijn vatbare vermogen om in een berserker witte tijger te veranderen wanneer hij een volle maan ziet. Wanneer de Decay of Angels het bovennatuurlijke Boek gebruiken om het Agentschap erin te luizen, gaan de Hunting Dogs ze executeren. Laten we meer te weten komen over de beste personages in de Bungou Stray-honden, want er zitten meer dan 60 personages in.

Als je alleen in de Bungou Stray Dogs-anime tot zo'n achtergrond behoort, dan zou je je buitengewone krachten hebben. Het enige wat je hoeft te doen is de Bungou Stray Dogs Partner Quiz doen en het resultaat zou je alles vertellen.

Leave a Comment

All fileds with * are required