Welke zwerfhonden van bungou?

Volgens de laatste gegevens is Osamu Dazai momenteel het populairste personage in de Bungou Stray dogs-serie. Hij is een mysterieuze en geheimzinnige man die nooit onthult wat er in zijn hoofd omgaat. Maar fans houden van hem vanwege zijn zelfvertrouwen en intelligentie. Dazai wist de jongste leider van de maffia te worden en zijn vijanden waren meer dan ooit bang voor hem.

Op de vraag: „Welk personage uit Bungou Stra Dogs ben jij? veel fans zouden Naomi Tanizaki kiezen. Dat komt omdat ze schattig, gedurfd en stoutmoedig is. Ranpo is een van de slimste jongens in de serie en is een lief personage. Hij lijkt soms kinderachtig en geïrriteerd, terwijl hij anderen plaagt en pest.

Maar diep van binnen is hij een echt zorgzame vriend. Ranpo doet er alles aan om zijn mede-detectivevrienden nooit teleur te stellen. En hij waakt stiekem over ze allemaal, ondanks dat hij ze af en toe plaagt. Deelnemers die bij Ranpo passen zijn grappig en geestig.

Bovendien weten ze hoe ze kunnen veranderen in hun serieuze en volwassen stemming wanneer dat nodig is. Atsushi Nakajima is de hoofdpersoon in het verhaal van Bungou Stray Dogs. De verhaallijn kent verschillende wendingen en wat normaal lijkt, blijkt het tegenovergestelde te zijn. Allereerst een persoon (Osamu Dazai) die blijkbaar een einde aan zijn leven maakt door een zelfmoordpoging, maar Atsushi redt hem.

Beide samenzijn bespreken de hardheid van het leven. Aan de ene kant moet Atsushi zijn enige huis (een weeshuis) verlaten vanwege zijn vatbare vermogen om in een berserker witte tijger te veranderen wanneer hij een volle maan ziet. Laten we meer te weten komen over de beste personages in de Bungou Stray Dogs, want er zitten meer dan 60 personages in. Als je alleen in de Bungou Stray Dogs-anime tot zo'n achtergrond behoort, dan zou je je buitengewone krachten hebben.

Het enige wat je hoeft te doen is de Bungou Stray Dogs Partner Quiz doen en het resultaat zou je alles vertellen.

Leave a Comment

All fileds with * are required