Wie is de beste in zwerfhonden in bungou?

Zoals de naam al aangeeft, staat All Men Are Equal Yukichi toe om de capaciteiten van het Armed Detective Agency te onderdrukken. Maar alleen degenen die bewezen hebben dat ze waardig zijn, kunnen erdoor worden beïnvloed, waardoor het nutteloos is voor anderen. Ongetwijfeld is „For The Tainted Sorrow” het sterkste vermogen in Bungou Stray Dogs. Chuuya Nakahara, een directeur van de Port Mafia, maakt gebruik van de vaardigheid.

Want The Tainted Sorrow is een vermogen om de zwaartekracht te manipuleren; Chuuya kan de zwaartekracht veranderen en zelfs omkeren. Daardoor kan hij de projectielen van kogels besturen en zelfs vliegen. Te moeilijk te rangschikken, kan elke vaardigheid uitschakelen behalve lovecrafts) Ook opmerkelijk is dat het vermogen van Atsushi extreme regeneratieve krachten heeft die bisectie en amputatie vrijwel onmiddellijk kunnen genezen. Akutagawa- heel herkenbaar, hou van hem en atsushi als een nieuwe dubbele zwarte combinatie.

Akiko Yosano is de enige dokter en een van de weinige vrouwelijke personages in Bungou Stray Dogs, aangezien vrouwen minder vaak dan mannen in de geschiedenis worden opgenomen. Bungou Stray Dogs is echt een goede anime, ik ben bijna klaar met de film want ik heb seizoen 1, seizoen 2 en seizoen 3 bekeken. Hoewel Bungou Stray Dogs het potentieel van Crime and Punishment niet volledig heeft uitgelegd, maakt de kleine informatie die werd afgebeeld over de vaardigheid het krachtig. De plot van Bungou Stray Dogs draait om de botsing tussen de Port Mafia, een beruchte schurkenorganisatie, en de Armed Detective Agency, een organisatie die de samenleving beschermt tegen de propaganda van de havenmaffia.

In het eerste seizoen van Bungou Stray Dogs kon hij bijvoorbeeld ontsnappen aan een explosie omdat hij die had voorspeld. Hier zijn de tien beste vaardigheden in Bungou Stray Dogs, gerangschikt van de zwakste in de serie tot de sterkste. Het kan worden gebruikt voor verdediging en aanval en is het krachtigst als je hem op middellange afstand gebruikt, hoewel het wordt beschouwd als een van de dodelijkste vaardigheden in Bungou Stray Dogs op elke afstand.

Leave a Comment

All fileds with * are required