Wie is de slechterik in zwerfhonden van Bungou?

De Port Mafia is een criminele organisatie en de belangrijkste antagonisten in Bungou Stray Dogs, gerund door Ougai Mori. Ze bestaan uit een grote cast van terugkerende gangsters. De Port Mafia is een mysterieuze organisatie ondanks minstens drie agenten van de Armed Detective Agency die een verleden hebben binnen de organisatie. Hoewel veel van de leden gezochte mannen zijn, jaagt de algemene politie niet actief op hen vanwege hun macht.

Ze hebben ook een Ability Business Permit waarmee ze enkele gemene operaties op een legale manier kunnen uitvoeren. En met de toevoeging van verschillende maffiogroepen wordt een breed scala aan sterkste Bungou Stray-honden onthuld. Zoals de meeste typische schurken, is hij een arrogante persoon die gelooft dat de sterken de hoogste autoriteit in de samenleving moeten zijn, waarbij hij zwakke leden van de samenleving classificeert als onderdanen van de sterken. Hoewel Bungou Stray Dogs het potentieel van Crime and Punishment niet volledig heeft uitgelegd, maakt de weinige informatie die werd weergegeven over de vaardigheid een krachtig instrument.

Op een cruciale manier maakte het geweld van de regisseur tegen Atsushi hem tot de persoon die hij nu is in Bungo Stray Dogs. Verder heeft hij een IQ dat bijna net zo hoog is als dat van Dazai, waardoor hij een van de sterkste personages in Bungou Stray Dogs is. Hij speelt het grootste deel van de tijd een heldenrol, maar in de spin-offroman Dazai and the Dark Era was hij een schurk. Fyodor Dostojevski, leider van The Rats in the House of the Dead, verscheen voor het eerst in de finale van seizoen 2 van Bungo Stray Dogs toen hij bijna de vernietiging van Yokohama veroorzaakte via de Moby Dick.

Carrie Keranen is de Engelse dubstem van Elise in Bungo Stray Dogs en Sora Amamiya is de Japanse stem. In het eerste seizoen van Bungou Stray Dogs kon hij bijvoorbeeld ontsnappen aan een explosie omdat hij die had voorspeld. In de finale van seizoen 3 renden het Armed Detective Agency en de Port Mafia tegen de klok om de vaardigheidsgebruiker te vangen, terwijl Atsushi en Akutagawa naar Fjodor renden. Ze ontdekten dat de schurk helemaal niet op de basis stond.

Afgezien van het feit dat niemand weet wat Fjodor's capaciteiten werkelijk zijn, is de schurk ook buitengewoon intelligent en kan hij wedijveren met de hersenen van Dazai. De enige aanwijzing is dat Fyodor mensen kan doden met één enkele aanraking, waardoor hij een uiterst gevaarlijke schurk wordt. De plot van Bungou Stray Dogs draait om de botsing tussen de Port Mafia, een beruchte schurkenorganisatie, en de Armed Detective Agency, een organisatie die de samenleving beschermt tegen de propaganda van de havenmaffia.

Leave a Comment

All fileds with * are required