Wie is er gestorven bij zwerfhonden in Bungou?

De overleden Sakunosuke Oda, Tatsuhiko Shibusawa, Ace, James L. Sakunosuke Oda was een geweldig personage dat te vroeg stierf, zoals veel personages doen in Bungo Stray Dogs. Voor zijn ongelukkige dood had hij echter genoeg citaten om de fandom te beïnvloeden. Thou Shalt Not Die is het vermogen van de arts van het Armed Detective Agency, Akiko Yosano.

Yosano is een sterke en sadistische vrouw; zelfs haar collega's zijn bang voor haar. Het vermogen van Akiko ligt in lichamelijk herstel; ze kan dodelijke verwondingen genezen, maar ze moet haar patiënten tot de dood verwonden om te kunnen activeren. Vandaar de naam „Thou Shalt Not Die”. Toen hij hoorde dat het schoolhoofd was overleden toen hij van plan was hem te feliciteren omdat hij een held was geworden, was Atsushi in conflict.

Chuuya hekelt Dazai uit, totdat Dazai onthult dat, aangezien hij de geheimen van de maffia bezit, elke maffia-directeur zal worden geëxecuteerd en de geheimen van de maffia zullen worden onthuld als hij sterft. In het eerste seizoen van Bungou Stray Dogs kon hij bijvoorbeeld ontsnappen aan een explosie omdat hij die had voorspeld. In Bungo Stray Dogs had Dazai tijdens een boog genaamd The Dark Era een heel andere kijk op het leven en was hij echt wanhopig om te sterven. Atsukyoka is het schip tussen Atsushi Nakajima en Kyouka Izumi uit de Bungou Stray dogs fandom.

De plot van Bungou Stray Dogs draait om de botsing tussen de Port Mafia, een beruchte schurkenorganisatie, en de Armed Detective Agency, een organisatie die de samenleving beschermt tegen de propaganda van de havenmaffia. Scott Fitzgerald was de antagonist van het tweede seizoen van Bungo Stray Dogs, maar hij bleef ook daarna een personage. De laatste plek waar ze heen wilde was het politiebureau, omdat ze het gevoel had dat ze het verdiende om te sterven, zelfs als ze niets kon doen om te voorkomen dat ze een moordenaar werd. Atsushi sterft tragisch tijdens een missie en Dazai blijft achter met Akutagawa, vergezeld van aanmatigend schuldgevoel en boosheid.

Voortbordurend op hoe Akutagawa Atsushi verafschuwt vanwege zijn welwillende karakter, is hier een verklaring van Atsushi die zijn manier van denken laat zien voor het hele eerste seizoen van Bungo Stray Dogs. Sakunosuke was misschien maar in een paar afleveringen van het tweede seizoen van Bungo Stray Dogs aanwezig, maar hij heeft een grote impact gehad op de fandom, evenals op Dazai. De vaardigheid is onmiddellijk te doden, en dit werd aangetoond toen een overheidsagent op mysterieuze wijze stierf nadat hij Fjodor's jurk had gepakt. Bungou Stray Dogs mag dan wel een serie zijn die zich vooral richt op actie en mysterie, maar dat betekent niet dat er minder melancholische scènes in zitten dan andere anime.

Uiteindelijk stierf hij door te verdrinken in het Tamagawa-kanaal samen met een andere vrouw, Tomie Yamazaki. Hoewel Bungou Stray Dogs het potentieel van Crime and Punishment niet volledig heeft uitgelegd, maakt de weinige informatie die werd weergegeven over de vaardigheid een krachtig instrument.

Leave a Comment

All fileds with * are required