Wil je ons structureel steunen word dan vaste donateur! Met jouw vaste bijdrage kunnen we echt werken aan een oplossing van het zwerfhondenprobleem op Curacao en nog meer hondjes een goed en veilig huis bieden!

Namens de hondjes bedankt voor je bijdrage! Samen maken we het verschil!

xxx

Rossana

Ik steun Kluivert Dog Rescue Center!

Met een vaste donatie per maand ben ik Kluivert Dog Rescuer.
En steun ik de strijd tegen hondenleed.

Let op: donaties kunnen alleen van een Nederlandse rekening worden afgeschreven.
Doneren via een rekening buiten Nederland? Dat kan door rechtstreeks een bedrag over te maken naar:

NL89INGB0006878725 t.n.v Stichting Dierenlot t.b.v 'Kluivert Dog Rescue Center'

Omdat wij u graag op de hoogte willen houden van ons werk voor dieren in nood, vragen wij uw persoongegevens uit bij een automatische machtiging aan het Kluivert Dog Rescue Center. Hiervoor houden wij ons natuurlijk aan alle eisen die de wet aan ons stelt. Lees ook ons privacy policy.

Kluivert Dog Rescue Center in deze vertegenwoordigd door Stichting DierenLot (incassant ID: NL14ZZZ180765480000) legt bij je aanmelding gegevens vast voor de donateursadministratie en om je te informeren over onze activiteiten, projecten en producten. Als je deze informatie niet wilt ontvangen kun je dat aan ons laten weten, via vaste.donateur@gmail.com. Je kunt je op elk gewenst moment uitschrijven.

 

Door dit formulier te versturen, geef je toestemming aan Stichting DierenLot voor het sturen van doorlopende incasso-opdrachten naar jouw bank om je bijdrage van je rekening af te schrijven. Als je het niet eens bent met deze afschrijving kun je deze laten terugboeken. Neem hiervoor binnen acht weken na afschrijving contact op met je bank (vraag je bank naar de voorwaarden). Op je afschrift kun je de incasso herkennen aan het kenmerk van de machtiging. Dit kenmerk zal je voor de eerste incasso worden toegestuurd. 

SPONSOREN

Wulterkens customized wear logo Kluivert
Dierenlot

BANKREKENINGNUMMER DIERENLOT

NL89INGB0006878725 t.n.v Stichting Dierenlot

t.b.v 'Kluivert Dog Rescue Center'

BANKREKENINGNUMMER BANCO DI CARIBE CURACAO

328865.01 t.n.v. KLUIVERT DOG RESCUE

Blue Bay Resort BR-31, Willemstad Curacao

©2018 by Kluivert Dog Rescue Center - all rights reserved