Wie is de hoofdpersoon van bungou stray dogs?

De serie volgt de leden van de Armed. Wikipedia Hier staan alle personages uit de serie. Atsushi Nakajima is de hoofdpersoon van Bungou Stray Dogs. Hij bezit de vaardigheid Beast Beneath the Moonlight, waarmee hij in een witte tijger kan veranderen.

Hoewel hij er aanvankelijk geen controle over had, leerde hij hoe hij gedeeltelijk kon veranderen om zijn psychische vermogens te vergroten, zoals het veranderen van zijn voeten in tijgervoeten om zijn snelheid te verhogen. Aan de andere kant is Atsushi de hoofdrolspeler en held. Afgezien van de voor de hand liggende boog van zwakker tot held, zijn het altijd zijn gedachten, acties en reacties die centraal staan. Het is vooral hem die we volgen van het begin tot het einde van bijna elke aflevering.

Oda en Chuuya tellen ook mee als de hoofdrolspelers voor hun respectievelijke bogen. Hoewel Bungou Stray Dogs het potentieel van Crime and Punishment niet volledig heeft uitgelegd, maakt de weinige informatie die werd weergegeven over het vermogen het een krachtig middel. Ja, de man is nog steeds een complete eikel en manipulatieve bastaard, maar je kunt niet ontkennen dat hij zijn best doet om Oda's laatste woorden waar te maken, voornamelijk door Atsushi met goede bedoelingen te begeleiden. De show richt zich voornamelijk op de weretiger Atsushi Nakajima, die zich aansluit bij anderen met bovennatuurlijke krachten om verschillende taken uit te voeren, waaronder het runnen van een bedrijf, het oplossen van mysteries en het uitvoeren van missies die door het bureau zijn toegewezen.

Ze bezitten een vaardigheid genaamd Dogra Magra, gebaseerd op een roman van een man met dezelfde naam die horror- en detectiveverhalen schreef. Dit geldt natuurlijk voor de hoofdpersonen Atsushi Nakajima en Osamu Dazai, maar het geldt ook voor ondersteunende personages en zelfs antagonisten. Hoofdpersoon is Atsushi, maar wat BSD in wezen zo geweldig maakt dat deze anime niet altijd over de hoofdpersoon gaat. Dazai zit samen met Dostojevski gevangen en de regering stuurt haar strijdkrachten, bekend als de jachthonden, om de leden van het Agentschap te executeren.

Hier zijn 15 Bungou Stray Dogs-personages die geïnspireerd zijn door belangrijke literaire figuren, of het nu gaat om hun naam of vaardigheden. Bungo Stray Dogs vertaalt zich naar Literary Stray Dogs en hoewel de plot niet volledig draait om literatuur, is bijna elk personage, groot en klein, vernoemd naar beroemde overleden auteurs en dichters, met vaardigheden met betrekking tot hun literaire stijlen en werken. Gedurende de serie hebben de hoofdpersonages Atsushi Nakajima en Osamu Dazai vaardigheden, maar de ondersteunende personages hebben ook vaardigheden. Zijn werken verkennen voornamelijk de menselijke psychologie in het 19e-eeuwse Rusland, waarbij verschillende filosofische en religieuze thema's aan bod komen.

Het kan worden gebruikt voor verdediging en aanval en is het krachtigst als je hem op middellange afstand gebruikt, hoewel het wordt beschouwd als een van de dodelijkste vaardigheden in Bungou Stray Dogs op elke afstand. Ango Sakaguchi is een personage dat collectief wordt gehaat door de Bungo Stray Dogs-fandom, en terecht. Hier zijn de tien beste vaardigheden in Bungou Stray Dogs, gerangschikt van de zwakste in de serie tot de sterkste.

Leave a Comment

All fileds with * are required